sâmbătă, 19 septembrie 2009

Timpul


"Iti mai aduci aminte noptile albe?(....)Acum sunt toate foarte departe"....atat de departe incat niciodata nu le voi mai putea ajunge .Timpul este atat de nedrept cu mine,cu noi!Mi-am dorit sa pornesc o lupta impotriva lui pentru ca apoi sa-mi cada la picioare, dar ar fi fost in zadar.E mult prea puternic pentru mine.As avea mai multe sanse sa daram un zid cu o atingere a mainii.Acum pare ca imi stie dorinta si se razbuna.Imi fura momentele de fericire prea repede.Si de parca asta nu ar fi de ajuns, imi fura si amintirile.Cu fiecare clipa devin putin mai incetosate,mai indepartate. Dar pentru ele voi lupta...nu-mi permit sa le pierd.Le voi smulge din ghearele timpului si le voi pastra mereu vii in mintea mea.Am sa-mi construiesc o fortareata imbatabila, unde le voi ascunde.
Cat despre prezent...o sa-l traiesc asa cum stiu mai bine chiar daca timpul il va preface in trecut... prea repede,ca de obicei!

Un comentariu:

 1. este superb...
  eu imi vad mintea ca pe o alta realitate
  deseori ma ascund acolo si nu mai vreau sa ies.
  acolo eu fac regulile...
  acolo totul asa cum vreau si nimic nu se uita...nimic nu se pierde...
  intr-adevar timpul este foarte nemilos, dar el iti ofera o alinare pe care nimeni nu ti-o poate oferi: alinarea uitarii.
  daca mi-as fi amintit toate lucrurile din copilarie cu exactitate, probabil ca acum nu as mai fi existat...
  asa ca uneori trebuie sa invatam sa pretuim timpul...

  RăspundețiȘtergere