miercuri, 23 decembrie 2009

16 covrigi si 2 mere

In seara asta am mers la colind desi un an intreg am zis ca nu ma duc(n-am putut sa rezist tentatiei) . Am reusit sa adun 16 covrigi si 2 mere. A fost mai bine decat anul trecut(cred).Am avut si cu cine sa cant(Roxy,Diana si Marius). Mai bine de atat nu se putea. Acum astept anul urmator(poate o sa cantam mai multe colinde...poate o sa fim mai multi).

4 comentarii:

 1. daaaaaaa...a fost foarte tare:)):)):))mony si roby ne credeau nebuni:)):))doamne:)):))am imbunatatit colindu':)):))ai vazut ca si oamenii incepeau sa cante cu noi?;;);;)chiar si domnu' Toma:)):)):)):))am facut-o lata:))si altadata o s-o facem si mai si mai lata:)):)):))mdaaaaaaa:)):))m-am apukt de ascultat Stefan Banica Jr:)):))

  RăspundețiȘtergere
 2. La anul trebuie sa marim corul de afoni:)):)) .... la anul poate o sa invatam mai multe colinde:))...la anul o sa fie si mai bn :X:X

  RăspundețiȘtergere
 3. macar voi sunteti fericite
  sper din tot sufletul sa aveti parte de un craciun fericit

  RăspundețiȘtergere
 4. primul an cand am hotarat sa mergem cu colindul, normal am hotarat ăi far' pic de voce...dar ne-am dorit atat de mult, incat ne intalneam in fiecare seara sa repetam, cu aproape o luna inainte sa incepem colindul...si am cantat destul de frumos(am zis ca eram afoni?!)

  RăspundețiȘtergere